Esküvő

Álom esküvő, a mesebeli kastélyban

Várunk szeretettel Degenfeld Schomburg Kastélyban, ha mesebeli, elegáns esküvői helyszínt keresel. A Kastély U alakú teraszán megalósult fedett, szétszerelhető rendezvényhelyszín 270 m2 nagyságú, körülbelül 200 fő befogadására alkalmas.

Degenfeld esküvő

Mit tartalmaz az esküvői szolgáltatásunk?

Catering

Étel - ital szolgáltatás, felszolgálás

Szabadtéri szertartás

Természeti környezet, gondozott park, polgári ceremónia lehetőség a Platán fánk alatt helyszíni anyakönyvvezetéssel

Dekoráció

A trendekkel haladva folyamatosan bővítjük dekorációs kellékeinket, amelyeket igénybe tudtok venni az esküvőtök alkalmával

Parkolóhely

Parkolónk nagy mennyiségben áll rendelkezésre autóval és busszal érkezőknek is

Szállás

Igény szerint akár szoba is kérhető a vendégeknek

Fotózás

Kreatív fotók elkészítésére díjmentesen biztosítjuk a helyszínt (külső-belső) azoknak a pároknak, akik nálunk rendezik meg az esküvőjüket

Catering

Esküvői csomagunkban különféle ízletes étel- és italcsomagok közül választhatsz, amelyek igény szerint alakíthatóak. Az ételérzékenységekkel rendelkezők részére külön ételsort állítunk össze, így minden vendég remekül érezheti magát. Kastélyunk elismert konyhával rendelkezik, így az ételek frissen kerülnek elkészítésre. Lehetőséged van sütemények behozatalára, illetve külön díj ellenében kérhető az általunk választott cukrászda kínálatából is.

Szabadtéri szertartás

Kastélyunkban gyönyörű, idilli környezetben akár szabadtéren is lebonyolítható a szertartás. Szabadtéri szertartáshoz biztosítjuk a szükséges berendezéseket: székek, hangosítás, mikrofon, esketői asztal, kültéri dekoráció.

Csomagajánlatunk az anyakönyvezetői díjat nem tartalmazza.

Dekoráció

Esküvői szolgáltatásunk keretében igény szerint vállaljuk a külső és belső alapdekorációt. Azonban, ha külső dekoratőrrel szeretnél együtt dolgozni, az is lehetséges, valamint ajánlhatunk neked bejáratott szolgáltatói partnereinkből.

Szobafoglalás

Szobáink

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco labo.

Esküvői fotózás

4321
Ha szeretnél többet megtudni szolgáltatásunkról vedd fel velünk a kapcsolatot

Tovább

Galéria

Foglalás menete

Hogyan történik a foglalás?

A foglalásokat az irásos visszajelzések sorrendjében rögzítjük. Foglalás esetén az esküvői szerződés aláírásával 200.000 Ft fizetendő készpénzben vagy utalással, amely az időpont és a helyszín rögzítésére szolgál, valamint tartalmazza a személyes bejárások / konzultációk díját, amennyiben az esküvő megrendezésre kerül, úgy ez a foglaló jóváírásra kerül a végösszegből.

Esküvő árak

Mennyibe kerül?

A komplex csomagajánlat a Jegyespár által választott szolgáltatásokból tevődik össze. Kötelező elemek: menüsor, alkoholmentes és alkoholos italok, terembérleti díj. Fakultatívan választható vagy kérhető elemek: vendégvárás, gyümölcssarok, vegyes sütemény, koktélpult, virágfal, székszoknya, damaszt szalvéta.

Kérdések

GYIK

Hányan férünk el egy esküvőn?

Készülhetünk (az ifjú pár) a helyszínen a nagy napon?

Szállás benne van az árban? Van rá kedvezmény?

Kérdés

Egyéb szolgáltatások

Mások az elképzeléseid

Az extra kérések, szolgáltatások előzetes egyeztetés szerint valósíthatók meg. Vedd fel velünk a kapcsolatot, és egy konzultáció alkalmával egyeztetjük a részleteket.

Kapcsolat